21 дек. 2021 г., 16:48

..... 

  Поэзия » Любовная, Свободный стих
428 0 5

Толкова съм близо,
а съм ти толкова далечен,
на една ръка разстояние 
и на една бездна от душата ти.
Уловил съм те в мислите си, 
а те изпуснах от ръцете си,
с едно близко безразличие 
и далечно опомняне.
Само тишината ни свързва,
единствената опорна точка.
                  Точка!

© Teodora Andreev Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??