21.12.2021 г., 16:48 ч.

..... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
427 0 5

Толкова съм близо,
а съм ти толкова далечен,
на една ръка разстояние 
и на една бездна от душата ти.
Уловил съм те в мислите си, 
а те изпуснах от ръцете си,
с едно близко безразличие 
и далечно опомняне.
Само тишината ни свързва,
единствената опорна точка.
                  Точка!

© Teodora Andreev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??