Един човек познавам
най-добре,
защото ти с любов
ми го описа,
любов, която вика и зове,
дордето моето сърце насреща
шепне "спри се"!
Един човек познавам
най-добре,
тъй както себе си не зная,
ех, да можеше и мен
да обрисуваш нежно-
чак с подробностите
в края!
Един човек познавам
най-добре,
защото само с думи благи
перфектният портрет
ми нарисува,
красив и интересен е,
човек-сърце,
без недостатъци-
в него съвършенството
царува!
Един човек познавам
най-добре,
непостижим за мене идеал,
не наранява теб,
а само мен-
на теб единствено
любов е дал!
© Ивалина Петкова Все права защищены