21.12.2016 г., 20:59 ч.

Един човек 

  Поезия » Любовна
672 3 1

Един човек познавам

най-добре,

защото ти с любов

ми го описа,

любов, която вика и зове,

дордето моето сърце насреща

шепне "спри се"!

 

Един човек познавам

най-добре,

тъй както себе си не зная,

ех, да можеше и мен

да обрисуваш нежно-

чак с подробностите

в края!

 

Един човек познавам 

най-добре,

защото само с думи благи

перфектният портрет

ми нарисува,

красив и интересен е,

човек-сърце,

без недостатъци-

в него съвършенството

царува!

 

Един човек познавам

най-добре,

непостижим за мене идеал,

не наранява теб, 

а само мен-

на теб единствено

любов е дал!

© Ивалина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??