16 нояб. 2009 г., 00:46

Един човек се влюби в мен! 

  Поэзия » Любовная
1532 0 10

                                           Юлето & Канибал

 

Един човек се влюби в мен!

Омръзнаха ми скучните жени,
изкуствени, надути, празноглави -
във тебе аз се влюбих до уши,
о, вещице, о, моя сладка радост!
   
- В магиите съм дяволски добра,
да бъдеш мой за мен е адски важно,
чрез твоята любов ще се спася
от сивата ненужна безобразност.

- Избягал от фалшивите си дни,
на тебе, вещице, сега се вричам,
и с вяра в уморените очи
болезнено се уча да обичам.

- Обичай ме, от обич съм родена,
и твойта обич чаках цял един живот,
сега, след твойто мило откровение,
не ще откажа ти да бъдеш мой.

© Юлиана Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??