Годините са цифри на хартия...
А колко жив си определяш сам.
Да бъдеш е благословия...
Празнувам тихо в моя храм.
Жена съм се родила...
Момичето с опашките живее в мен,
с детето в сърцето ми съм се спасила...
Откривам смисъла във всеки ден.
Четирсет ми звучеше прозаично...
А колко шансове си изтървал
от страх или от “има време?
А можеше ли повече да си живял?
Числата са, да те събудят
за истинските, важните дела.
Мечти да преоткриеш и живееш
за красотата свята на мига...
© Таня Все права защищены