20 дек. 2008 г., 12:31

Един... единствен миг 

  Поэзия » Другая
1100 0 4

                                    Все някога ще завали онзи дъжд...

                              Онзи дъжд на мълчанието. Все някога небето

                                ще разтвори сърцето си. И болката, събирана с години,

                        ще изчезне... за миг. Все някога... все някога...

© Петко Петков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??