Dec 20, 2008, 12:31 PM

Един... единствен миг 

  Poetry » Other
1206 0 4

                                    Все някога ще завали онзи дъжд...

                              Онзи дъжд на мълчанието. Все някога небето

                                ще разтвори сърцето си. И болката, събирана с години,

                        ще изчезне... за миг. Все някога... все някога...

© Петко Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??