Един едничък миг
ме отделя от радостта ми.
След секунда слънчев лик
ще нахлуе в деня ми.
Но все пропускам мигове.
Откривам красотата им след време.
О, как я търсех в онези часове,
когато имах друго настроение!?
Но времето започва наново тест
и проучва дълго мисълта ми.
Нощем завъртва смес
от чувствата на страстта ми.
И само един едничък миг
отделя ме от съня ми.
След него един лунен стих
ще се роди в нощта ми.
© Светлана Тодорова Все права защищены
На Иван: Благодаря за посещението ще се радвам да ми гостуваш често