На ъгъла на моя ден...
Една жена влюбена... ме очакваше.
Но като в кошмарен сън...
Не свих...
А продължих нататък...
На моят гръб учуденияъ поглед се спря... и болка ме прониза!
Обърнах се...
Но беше вече късно.
Не можех да се върна в нищото...
© Лина Пъргова Все права защищены