3 мая 2007 г., 22:53

Един изгубен миг 

  Поэзия
529 0 0
Толкова време прекарах в мечти,
дори понякога лъжи,
в моя малък измислен свят.
Толкова много време,
че дори слънцето не видях,
въздуха не усетих,
любовта не изживях...
Вървях по празните улици,
чувах тъжния глас на черните птици,
толкова много време,
че не можах просто да почукам на вратата ти,
просто да ти кажа "Обичам те"...
Искам да върна времето,
да изживея тези лъжи, този живот...
Толкова много исках за този миг,
само един миг, но за мен -
цяла вечност...
Търсих го, но уви - не успях да го намеря -
скрит е бил в непознати за мене чувства,
скрит е бил в моето сърце...

© ДиаНа Щерева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??