26 февр. 2011 г., 12:56

Един живот живея 

  Поэзия » Философская
1017 0 0

 

Небето започва да се прояснява,
слънцето излиза иззад облаци и тъмнина.
Отново имам повод истински да се усмихна,
но не си ти причина за това!
Отново радост е изпълнила моята душа
и щастието озарява цялата ми същина.
Толкова щастлива, истинска и красива съм сега,
животът ми разцъфва и осъзнавам колко ценно е това.
Вярвам, че оттук нататък истината ми ще е една,
един живот живея, но не фалшив и със страх от любовта,
един живот, но истински и изпълнен с доброта,
един живот, но определено няма да е като твоя!

© Елена Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??