4 окт. 2020 г., 12:19  

Един копнеж като море 

  Поэзия » Любовная
643 4 12

Един копнеж като море

събира дланите ни в мида,

седефа грее, без да спре

и през мечтата ще го видим 

 

като очакван, слънчев миг

на две вълни, събрали рая,

през тайния, смутен език

и заедно ще го изваят.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??