23 сент. 2008 г., 16:31

Един обикновен мъж 

  Поэзия » Другая
659 0 10

 

 http://www.youtube.com/watch?v=LMyv5fhLOLg&feature=related

 

Аз съм само един
съвсем обикновен мъж,
като хиляди други,
но имам малко
по-голямо сърце.
От него звездите
черпят  енергията си,
небето взема
своята синева,
а морето получава
мечтания лазур.
Чрез него цветята
събират аромати
и ярки цветове
за себе откриват.
С него ти можеш
да срещнеш щастието
от възвишената любов,
да почувстваш ясно
силата на живота,
да се понесеш волно
по гребена на вълните,
но това са подробности.
Наистина, аз съм само
един обикновен мъж.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??