Sep 23, 2008, 4:31 PM

Един обикновен мъж 

  Poetry » Other
658 0 10

 

 http://www.youtube.com/watch?v=LMyv5fhLOLg&feature=related

 

Аз съм само един
съвсем обикновен мъж,
като хиляди други,
но имам малко
по-голямо сърце.
От него звездите
черпят  енергията си,
небето взема
своята синева,
а морето получава
мечтания лазур.
Чрез него цветята
събират аромати
и ярки цветове
за себе откриват.
С него ти можеш
да срещнеш щастието
от възвишената любов,
да почувстваш ясно
силата на живота,
да се понесеш волно
по гребена на вълните,
но това са подробности.
Наистина, аз съм само
един обикновен мъж.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??