Един вълшебен миг – тъгата ми прегърна...
Озарена от новия ден по-светлия път ще поема!
Начало на нови надежди които в душата изгряват,
че светът ще се събуди и ще бъде обичан и бял...
И няма назад да се обръщам, където миналото
е само спомен, но ще запомня житейските си уроци!
Да бъда себе си! Да не се страхувам от света...!
И да живея достойно и честно тук на тази земя!
Защото, ново начало е всеки изгряващ ден – лъчезарен!
И с нови мисли светът на мечтите е тъй озарен...
А вярата в светлото бъдеще чертае светли хоризонти
и разтваря с вълшебни пръсти добродетелите над света.
Любов, вяра и надежда зазижда в моето сърце,
че той може да се промени и да бъде обичан и бял...
И ето, един вълшебен миг – тъгата ми прегърна...
Озарена от новия ден по-светлия път ще поема!
© Катя Все права защищены
Бъдете благословени!