28 мая 2006 г., 14:34

ЕДИНСТВЕН ГОСПОДАР 

  Поэзия
667 0 6

         ЕДИНСТВЕН ГОСПОДАР               

Река от жал отнесе сьдни-
сьлзите мои на далеко,
там, където в сенки мътни
не е стьпвал и човекът.

И отново виждам цветовете,
обагрили с живот крьвта ми,
и усещам благи ветровете,
с които нежно са довяни.

А душата моя ще играе
нестинарски танц вьв жар,
преродена в огьня на Краля-
ЖИВОТ - единствен господар .

© Ивайло Яков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??