Любов
Определение за тебе няма
Една бездънна яма
Нежна хармонична
Чувствена и демонична
Грижовна и раздаваща се
Състрадателна и непредаваща се
Предразсъдъци отключени
Веригите измъчени
Отдавна не дрънчат
Плаващи пясъци
Птичи крясъци
Светлина в тъмнина
Сушава и влажна
Понякога фаталност
Единствена реалност
Всичко друго е илюзия
© Любомир Деничин Все права защищены