Една съдба така несподелена
Една мечта на две строшена
Една луна така далечна
Една звезда сама в небето
Една любов несподелена
Една челувка с лед стопена
Една любов така незабравима
Една раздяла в сърцето меч забива
Една съдба така несподелена
Една мечта на две строшена
Един живот на кръстопът
Една тъга неописуема
Една завеса скрива всичко
Една любов убива всичко
© Десислава Михайлова Все права защищены