25 feb 2015, 23:40

Една 

  Poesía » De amor
407 0 0

Една съдба така несподелена

Една мечта на две строшена

Една луна така далечна

Една звезда сама в небето

Една любов несподелена

Една челувка с лед стопена

Една любов така незабравима

Една раздяла в сърцето меч забива

 

Една съдба така несподелена

Една мечта на две строшена

Един живот на кръстопът

Една тъга неописуема

Една завеса скрива всичко

Една любов убива всичко

© Десислава Михайлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??