18 нояб. 2008 г., 15:53

Една цигара време само 

  Поэзия » Любовная
820 0 4

 

   ЕДНА ЦИГАРА ВРЕМЕ САМО

 

 

Поглеждаме часовниците нервно,

не ни остана време пак, нали?!

На ден ни се събира час блаженство

и никога с теб не сме сами.

"Една цигара само още" -

постоянно ми повтаряш ти.

"Все още сам съм нощем,

поне една цигара време остани!"

 

 

© Христина Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??