1 дек. 2006 г., 22:17

Една Душа, една Любов 

  Поэзия
637 0 7

Една душа

на две разсечена

във две тела

едно на друго вречени.

Една Любов

недоизречена.

Една Любов

на себе си обречена...


© Даша Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??