21 апр. 2015 г., 22:47

Една илюзия.... 

  Поэзия » Философская
545 0 0

Чувствата станаха статуси...
Обичта се превърна в лайкове....
Раздялата се превърна в блокиране....
Една илюзия..
Една стена....
Затвор във който седиш,
мълчаливо, със безизразно лице..
вперил поглед във екрана
без да усещаш че си затворник.
Няма измъкване....
Няма ден...
Няма нощ......
а само пристрастяване....





Чувствата станаха статуси...
Обичта се превърна в лайкове....
Раздялата се превърна в блокиране....
21 век
Зомбиране....
Липса на комуникиране на живо...
Технологична любов..
Лицемерие...
Трагично...
и поредните статуси....






Чувствата станаха статуси...
Обичта се превърна в лайкове....
Раздялата се превърна в блокиране....
Консуматорско време...
Ера на кифли...селфита.
Вече хората плачат емотикони.....
а книгите събират прах в някое,
чекмежде на забравено от бога място.
Любов скрита зад екрана...
За бога къде отиде живия контакт.
Отиде в учебниците по история,
на една унищожена цивилизация.
Планета населявана от зомбирани хорица
които гонят интересите си
и нищо друго не ги интересува.
Ера на унищожение....

© Тодор Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??