21 июн. 2006 г., 16:17

ЕДНА ЖАДУВАНА ЛЮБОВ 

  Поэзия
710 0 3
            

                     Самотна бях, но вече НЕ!
                     В теб се влюби моето сърце.
                     Една любов така желана -  
                     знай, че с теб ще съм до края!

                     Ти огря душата ми,
                     с нежни думи ме плени.
                     Моите мисли прочети
                     и "обичам те" кажи!

                     С любов неземна ме дари,
                     любов най-честна, без лъжи.
                     Искрен ти с мене беше
                     и надеждата гореше,
                     вярвах ти не се съмнявах,
                     вярвам ти и с теб успях
                     да намеря любовта,
                     както никой до сега!

                     Никой теб не ще прогони
                     с мисли подли и лъжи.
                     Аз за тебе ще се боря
                     с зъби, нокти - чак до смърт
                     ще те пазя вечно мой
                     в мислите си, в мойта гръд!

                     Знай, за тебе аз живея;
                     знай, за тебе ще горя;                                 
                     знай за тебе аз милея
                     ден и нощ, дори сега!                            

© Дори Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??