24 авг. 2012 г., 09:58

Една жена 

  Поэзия » Любовная
1205 1 12

Една жена ще спре на твоя праг,

когато нощем сънят те обгръща,

и споменът на тръгващия влак

при теб една любов ще връща...

Една жена, която нощ и ден

единствено ръцете ти жадува,

една жена, приличаща на мен,

за тебе, страннико, тъгува...

Една жена, която в твоя свят

е само миг, в който съществува

в далечен ден, далечен град

в спомена към теб пътува...

 

© Светла Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??