Една жена ще спре на твоя праг,
когато нощем сънят те обгръща,
и споменът на тръгващия влак
при теб една любов ще връща...
Една жена, която нощ и ден
единствено ръцете ти жадува,
една жена, приличаща на мен,
за тебе, страннико, тъгува...
Една жена, която в твоя свят
е само миг, в който съществува
в далечен ден, далечен град
в спомена към теб пътува...
© Светла Всички права запазени