Една любов
RemaTe
Една любов е, все ви казвам,
една любов със сто лица.
Една любов от стих показвам,
една любов, една душа.
Една любов събира двама,
една любов да споделим.
Една любов нашепва тихо,
една любов да си родим.
Една любов разделя само,
една любов във две сърца.
Една любов но като цяло,
една любов за мен е тя.
© РемаТе Все права защищены