Една любов
Звезди в мрака се изливат
Устните им в едно горят
Ръцете в огъня се сливат
Мислите заедно вървят
Душите се в една преплитат
Сърцата заедно туптят
Сенките - завистливо мълчат
Стрелките спряха да се въртят
Самотата в щастие прелива
Красотата като вулкан изригва
И обичат те живота силно
Един друг обичат се защото...
© Велислава Адрианова Все права защищены