10 февр. 2017 г., 07:41  

Една любов - живот и смисъл...(акростих) 

  Поэзия » Акростихи
1258 5 10

От днешния си ден назад  се вглеждам -

Там някъде, по пътя  да те зърна.

Напразно е! И никаква надежда!...

Е, няма как годините да върна!...

Сега са  спомен лудите ни нощи -

Една луна, звезди, омайни ласки...

На тебе допира  усещам още,

И пак настръхвам от предишни страсти...

Отнесени от вихрите с теб бяхме!

Това бе чудо, най-красива песен!

Във дни и нощи като в сън живяхме,

И беше от Съдбата дар поднесен!

Художник,  ако бях – да те рисувам!

Романс любовен да ти бях написал!...

И нямаше  защо да се преструвам -

Ти беше в мен, във всяка моя мисъл -

ЕДНА ЛЮБОВ - ЖИВОТ И СМИСЪЛ!...

 

© Роберт Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??