15 нояб. 2008 г., 11:47

Една мечта - една реалност 

  Поэзия » Любовная
766 0 1

Прекарвам часове в мисли за теб - толкова по дълга е нощта,
молих се на Господ да ни събере, но не става така.
Толкова усилено се опитвах да те отстраня, но, уви, само разпалих любовта.

 

 

Вчера беше дълъг ден, а толкова кратък мига, в който мина покрай мен,
но знай, няма да те чакам вечно! Просто от моя страна ще е толкова грешно.
Реален ли си или не и аз не знам - просто искам да те чувствам в мойта
длан.

 

 

Знаеш ли какво разбрах: няма смисъл - никой друг не може да превземе така мойта мисъл!
Само миг отнема в някого да се влюбиш, а после цял живот не стига да го забравиш,
не можеш да разбереш какво става с тебе, как едно чувство може така да те обсеби.

 

 

Нямаш шанс да се измъкнеш от мен - на сънищата ми си в плен,
искам те с цялото си сърце, разбери, по дяволите! Така си мислиш и ти!
Знам, само ще бъдем заедно някой ден - разбрах го в мига, в който погледнах през твоите очи...

 

 

By XxNonExistingxX & Gangsta56
Ще се радваме да чуем коментарите ви!

© Асето и Ив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??