28 июн. 2007 г., 17:41

Една нощ 

  Поэзия
1166 0 3

Бих дала всичко за една нощ с теб,
сърцето си, дома, дори живота.
Не  мога да забравя очите ти - 
в тях открих една мечта,
която бях си пожелала,
вперила зор в звездите.
Бих дала всичко, да усетя отново кожата ти,
да чувствам ръцете ти по тялото си,
да отпивам от сълзите ти,
да мога да съм твоя,
та дори и само за тази нощ,
след нея едвали ще съм същата,
не знам дали ще мога да продължа,
но поне ще знам, че съм била твоя.
И когато пропадам ще чувам песента,
която слушах когато бях щастлива,
онази песен, която разказва нашата история - 
една история за любовта,
дълбоко скрита в две души,
обречени сами да скитат по света..............


П.С.Вдъхновено от песента на Mariah Carey-My All

© Валя Митова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??