14 окт. 2012 г., 14:26

Една нощ само... 

  Поэзия » Любовная
471 0 0

Една нощ само
за последно да те погледна,
една нощ само,
а след това ще изчезна.

Една нощ само
сгушена в теб да лежа както преди,
една нощ само
и до сутринта с мен остани.

Една нощ само
за последно да заспя в твоите ръце,
една нощ само
да имам щастието, което ми отне.

Една нощ само,
за да приключим всичко,
една нощ само
и без това между нас не остана нищо.

© Галина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??