27 июн. 2017 г., 19:34

Една нощувка 

  Поэзия » Другая
300 0 0

 Животът ми хотел е 
Или може би пък любовта
Трябва ни стая, за час може два
Все тая, тръгваме на сутринта
Разпокъсани събрали сме нощувка в 2**
Не сме от тук, минаваме и просто ни личи 
Стая за нещастници, продавате ли скъпо 
Обичта, за колко давате до 7 сутринта 
Не търсим с душ, може всеки у дома 
Подслон ни трябва без закуска, за нощта 
Не сме отчаяни, ни заблудени 
Любов намерили и се подвели
Добър вечер и едно легло

Без вечеря, без Мeрло 

 

© Мила Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??