Животът ми хотел е
Или може би пък любовта
Трябва ни стая, за час може два
Все тая, тръгваме на сутринта
Разпокъсани събрали сме нощувка в 2**
Не сме от тук, минаваме и просто ни личи
Стая за нещастници, продавате ли скъпо
Обичта, за колко давате до 7 сутринта
Не търсим с душ, може всеки у дома
Подслон ни трябва без закуска, за нощта
Не сме отчаяни, ни заблудени
Любов намерили и се подвели
Добър вечер и едно легло
Без вечеря, без Мeрло
© Мила Всички права запазени