14 дек. 2017 г., 22:22

Една ограда 

  Поэзия » Другая
237 2 3

Една ограда.
Нежеланието дори не я достига.
Несигурността се спира пред нея.
Желанието поглежда зад нея.
Търпението знае, че е само въпрос на време.
Само Любовта си казва:
"Каква ограда?"
И преминава отвъд.

 

А беше точно за нея.
Една ограда.

© Надежда Тошкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??