14.12.2017 г., 22:22 ч.

Една ограда 

  Поезия » Друга
234 2 3

Една ограда.
Нежеланието дори не я достига.
Несигурността се спира пред нея.
Желанието поглежда зад нея.
Търпението знае, че е само въпрос на време.
Само Любовта си казва:
"Каква ограда?"
И преминава отвъд.

 

А беше точно за нея.
Една ограда.

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??