8 дек. 2007 г., 12:44

Една почти забравена любов 

  Поэзия
1084 0 6

ЕДНА ПОЧТИ ЗАБРАВЕНА ЛЮБОВ

СЪНЯ МИ ТИХО НАВЕСТИ,

ПРЕГЪРНА МЕ И СЕТИХ ЗОВ

И СЕТИХ Я СЪБУДЕНА ПОЧТИ.

 

ЕДНА ПОЧТИ ЗАБРАВЕНА МЕЧТА

МОИТЕ ДЛАНИ ПОГАЛИ

И ТОПЛО МИ СТАНА В НОЩТА,

И МЕЧТИТЕ РАНЕНИ РАЗПАЛИ...

 

ТАКА... ПОЧТИ ЗАБРАВЕНА... ТАКА...

А ТРЯБВАШЕ ДА СТАВАМ ВЕЧ...

И ЧУЖДА НЕЧИЯ РЪКА

ОТВЛЕЧЕ МЕ КЪМ БЛЯНА МИ... ДАЛЕЧ...

© Борислава Илиева Зашева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??