8 дек. 2011 г., 06:25

Една самодива 

  Поэзия » Любовная
658 0 6

От извора ида,

момчета,

от извора ида,

където по тъмно конете

чаткат с копита-огниво.

 

От чистото ида,

момчета,

от спомен за вода ненапита.

Светлата уста на небето

шепне на земята, че е красива.

 

От сънищата ви ида,

момчета,

от сънища ида -

една самодива.

Спете, спокойно

спете,

злото от вас си отива.

 

 

© Вероника Митева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??