18 янв. 2009 г., 08:57

Една сълза 

  Поэзия » Любовная
578 0 0

Една сълза

 

 

Една сълза се стича по лицето,

една сълза родена в миг на самота -

неизречена, влудяваща до болка,

принудена да бъде скрита за света.

 

Една сълза се стича по лицето,

а след нея за миг остава и следа,

но този миг е твърде кратък,

както щастието, радостта...

 

Не една сълза, а хиляди са те -

като за една река,

за теб са те проляти,

за теб и любовта...

 

Съдбата ни така е пожелала -

да се срещнем двама с тебе,

но в късно, невъзможно време,

а как боли ме точно от това.

 

Една сълза се стича по лицето,

а с нея в мен нахлува и скръбта.

Не ще се угаси изгарящата болка,

тлееща като жарава в моята душа.

 

Една сълза се стича по лицето,

за теб е тя,за нещо невъзможно,

но и тъй вълнуващо и тъй красиво,

една сълза за - Любовта.

© Нели Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??