Животът скрит е в дребните неща
в поглед, думи и нежни ласки
Ти влезе в него тихо, странно.
И влюбех се в тебе жадно.
Животът кратък няма да ми стигне
да те обичам аз.
И отново да те срещна,
аз пак ще те обичам,
утре по-вече от днес.
Усмивката от влюбени очи
ще погълна като слънчеви лъчи.
Всичко истина ли е кажи?
Или аз сънувам пак лъжи.
Не аз вярвам в теб.
И с устрема към утрешния ден
ще заситим своята жажда!
Кажи, ще бъдеш ли щастлив, кажи...
© Йонка Янкова Все права защищены