Aug 6, 2017, 4:19 PM

Една сълза 

  Poetry » Love, Free verse
443 0 4

Животът скрит е  в дребните неща

в поглед, думи и нежни ласки

Ти влезе в него тихо, странно.

И влюбех се в тебе жадно.

Животът кратък няма да ми стигне

да те обичам аз.

И отново да те срещна,

аз пак ще те обичам,

утре по-вече от днес.

Усмивката от влюбени очи

ще погълна като слънчеви лъчи.

Всичко истина ли е кажи?

Или аз сънувам пак лъжи.

Не аз вярвам в теб.

И с устрема към утрешния ден

ще заситим своята жажда!

Кажи, ще бъдеш ли щастлив, кажи...

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??