22 дек. 2009 г., 13:17

Една усмивка 

  Поэзия » Белые стихи
1591 2 13

Една усмивка
и една тъга –
аз имам цялото богатство
на света
Аз имам връх
за качване
аз имам нива
за ожънване
Аз имам
хляб
и за духа
и за плътта
Бях обещала
да нося щастие
Донесох
Дадох
И за мен
остана
Една усмивка
и една тъга

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??