11 янв. 2020 г., 23:39  

Една забравена мечта 

  Поэзия
468 2 3

Една забравена мечта

тихо вали

и преспите от спомени навява,

бавно и нежно,

както някога преди.

А истината като гладно куче вие,

завързана за старата лъжа

и до пъртината на радостта се крие

една стара тъга...

Една забравена мечта

тихо вали,

а устните като снежинки се стопяват

и вече не боли...

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??