Една звезда
1 Една звезда
в нощта съзрях
и не мога аз да отрека,
че, когато я видях,
- на мига онемях.
2 Така силно заслепи ме тя,
че не можех аз
очите си да мръдна.
3 Една звездичка
пак ще дотича,
ще литне като птичка -
само да не е самичка.
© Вики Все права защищены