26 апр. 2005 г., 20:23

Едни очи... 

  Поэзия
3832 0 1

Едни очи не мога да забравя,
едни очи ме карат да не спя,
едни очи в сърцето ми остават
и като въглен страшно ме горят.
Аз искам да те забравя, но не мога,
не се забравя лесно любовта.
Едни очи ме лъгаха жестоко
и аз никога няма да им простя!

© Натали Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • много готино стихче,мене лично мн ме кефи,браво
Предложения
: ??:??