Apr 26, 2005, 8:23 PM

Едни очи... 

  Poetry
3855 0 1

Едни очи не мога да забравя,
едни очи ме карат да не спя,
едни очи в сърцето ми остават
и като въглен страшно ме горят.
Аз искам да те забравя, но не мога,
не се забравя лесно любовта.
Едни очи ме лъгаха жестоко
и аз никога няма да им простя!

© Натали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • много готино стихче,мене лично мн ме кефи,браво
Random works
: ??:??