22 апр. 2008 г., 15:28

Едничко чудо днес ми е потребно... 

  Поэзия » Белые стихи
1857 0 24
 

На твоя бряг се спирам уморено

и вглеждам се във синята безбрежност,

вълните тихо плискат се край мене,

а вятърът ме гали с нежност.

 

Признавам, чудесата съществуват

и само трябва истински да вярваш,

че всичко покрай нас е нарисувано

от твоето перо вълшебно, шарено.

 

И цяло чудо, знам, е Сътворението

на този свят така неповторим,

за всичко си помислил без съмнение

и си направил, Господи, нали?

 

Не искам доказателства от тебе,

не се съмнявам и за миг дори.

Едничко чудо днес ми е потребно -

Иван да е до мен, през всички дни.

 

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??