Едно чувство, което провокира в мен (в теб)
всяко "Обичам те";
едно чувство, коeто ме отвежда
до всяка целувка;
по пътеката на всяка прегръдка
всяко дело и лудост...;
едно чувство, което ме обединява
все повече с твоето живеене,
едно чувство на обичане,
че те обичам аз,
че ме обичаш ти,
едно чувство,
че се любим, любима моя...
© Николай Все права защищены