17 сент. 2007 г., 11:24

ЕДНО ЛИЦЕ СИЯЕЩО 

  Поэзия
460 0 1
Под слънцето гальовно расло,
с балони палави играло,
едно лице е засияло.

За щастливи мигове мечтало,
обич чиста иска да раздава
и приятелска ръка подава.

Открило точен лек за всеки,
душите весели и просветлява,
а някого и силно вдъхновява.

Бъди винаги с усмивка,
лицето, осмислящо живота,
лъчът, сочещ вярната посока.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??