23 февр. 2008 г., 10:14

Едно море за двама 

  Поэзия » Любовная
1368 0 25
 
Брегът на твойто детство още помни
следите ти по мокрия си пясък,
морето топлите ми пръсти мокри
и се разлива с нежен плясък.

Различни брегове морето мие,
послания за тебе тихо носи,
и на различини брегове сме ние,
но ни събира силната ни обич.

Едно море от малките ми длани
до теб изпраща топлина и нежност,
и колко обич само е събрана
в тях, вярност и надежда.

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??